25 de set. 2012

Il·lustracions de Martín Satí

Diverses obres de l''il·lustrador Martín Satí que es pot trobar una petita justificació de la part conceptual en l'enllaç. També és força interessant la seva filosofia com es pot comprovar en la biografia. 
BIO
Martin sati dóna nom a un petit estudi gràfic ubicat a la ciutat de Sevilla, que va començar el seu camí professional el 2006, centrant la seva tasca en la direcció d'art, disseny gràfic i il · lustració.
La marca està dirigida per JR Martin, un dissenyador gràfic que va estudiar Belles Arts de Sevilla , completant la seva formació amb un període d'estudis a la Universitat de Winchester (Regne Unit) que li va permetre apropar-se als aspectes artístics contemporanis. Des de llavors, l'experimentació gràfica i un treball molt minuciós i desenvolupat s'han convertit en el segell distintiu de les seves creacions.
perfil de Martin s'uneix a diverses disciplines plàstiques, el que el defineix com un "artesà gràfic". Un paral · lelisme clar entre el seu treball i el treball artesà tradicional. Tots dos es troben en un context popular, cosa que millora el procés de creació, mentre que la composició dels elements gràfics. De fet, el procés creatiu de Martin és similar a la de l'terrisser ceramista o un.
Martin ha treballat per a diverses marques: HP, Movistar, cereals, Beefeater 24, Cork Google, Laqua & co Nova, SNCF, Camp Vell, Acciona, ...



http://martinsati.com/about.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada