10 de juny 2012

Vicente Rojo, dissenyador gràfic i pintor

Dins del món del Disseny Gràfic el nom de Vicente Rojo és un referent importantja que la major part de la seva carrera s'ha desenvolupat dins d'aquest àmbit sense deixar de bandala pintura i l'escultura que ha utilitzat com a complements.

Encara que va néixer a Barcelona, va arribar a Mèxic el 1946 per trobar-se amb el seu pare que era un emigrat polític així al poc temps va adquirir la nacionalitat mexicana.

Els seus primers treballs els va fer a Espanya a l'Escola Elementaldel Treballon va experimentar amb la ceràmicael dibuix il'escultura, arribant a Mèxic va començar a estudiar pintura i escultura.

Té una extensa experiència dins de diferents publicacions ja que ha col · laborat en múltiples revistes i gasetes referents a l'art i la cultura.

A més de tenir també un ampli currículum a causa de lesnombroses exposicions individuals i col · lectives en què haparticipat al llarg del món.

Dins del seu treball com a pintor existeixen 5 categories importantsque divideixen a aquest, aquestes són: "Negacions" on cada quadre es va negant l'anterior i així successivament"Senyals" on treballa amb formes geomètriques bàsiques"Recordssorgida a partir de la seva infància difícil"Mèxic sota la pluja" que va tenircom a origen un dia plujós a Tonantzintlai finalment "Escenaris"que es compon de minisèries organitzades a partir de tòpicsanteriors utilitzats en l'obra de l'artista.

http://www.graphiclust.com/vicente-rojo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada