Urban Sketchers internacionals

En aquesta pàgina presento alguns dels artistes Urban Sketchers que vaig trobant i seguint per Internet. Com es pot comprovar els estils són molt diferents, encara que el punt de partença, la realitat urbana i bucòlica acostuma a ser molt semblant.
Els primers esbossos són d'una dissenyadora canadenca però, deixem que sigui el seu propi bloc que faci la presentació.


Sobre Shari Blaukopf ShariBlaukopf_photo
Shari Blaukopf Montreal, Canadà 
sblaukopf (arroba) gmail (punt) com
Sóc una dissenyadora gràfica i professora que passa massa temps treballant en l'equip i no prou temps dibuixant i pintant. Sempre m'he mantingut quaderns de viatge, però sorteig diari no era part de la meva vida fins fa molt poc. Ara que he començat, no puc parar. En aquest dia (esperem) el bloc esbós he posat sobretot les coses tots els dies veig al meu voltant en els barris de Mont-real, sinó també indicis d'altres llocs, quan jo tinc la sort de viatjar. He estat publicant diàriament des d'octubre de 2011.
La meva carrera és el disseny gràfic però el meu veritable amor sempre ha estat l'aquarel·la. Vaig començar a pintar com un adolescent, va viatjar a molts llocs, vaig prendre un munt de tallers i després vaig posar les meves pintures lluny per molt temps. Estic molt content d'haver desempolsat meus pinzells i tenir l'oportunitat de compartir la meva feina aquí ia l' Urban Sketchers el bloc internacional. 

Jorge Royan


Jorge Royan. Sobre mi

El fet que jo vaig néixer a "segle passat" realment m'impressiona ... Però és així. Vaig néixer fa mig segle i passat els últims 30 anys, en un acte d'equilibri entre l'arquitectura i la fotografia. 
No és fàcil mantenir aquests dos camps d'interès junts, però en el meu interior es barregen i conviuen en pau. Espero que aquesta convivència reflecteix aquí. A mesura que passa el temps, l'arquitecte en mi penetra les meves imatges, i és molt difícil mantenir els dos espais separats. És només una ment.

Crec que el que ells barreges és la meva visió romàntica del món, on les coses són molt més atractiva la forma en que podrien ser o van ser alguna vegada, (o potser només podrien haver estat), en lloc de la forma en què estan tots els dies i avui.




 

Miguel Herranz


Un altre dibuixant o Urban Sketchers podem dir-ne per la manera que fa els dibuixos in situ, a peu dret i "teixint" la superfície del paper com una màquina d'escanejar. Veiem alguns dibuixos i el video de youtube.



Lapin

Estic buscant els llibres de comptabilitat d'edat. si té alguna, utilitzat o no, estic interessat en ell!

skool quadern de dibuix

Sóc un il·lustrador francès, 
que viu entre Barcelona i París, 
i viatjar tots els dies amb 
els meus quaderns. totes les obres © lapin. si us plau no reproduir sense el meu consentiment exprés per escrit.contactar MI CARTERA aquí alguns consells sobre el meu equip de dibuix secret ! el meu llibre " cuba , un 56 de la révolution " està en venda! 

Robert Cabeza

Robert Cabeza. Terrassa, 1948.


Autodidacte en les disciplines del dibuix, la pintura i la cal·ligrafia, ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Terrassa, Barcelona, Madrid, Tolosa de Llenguadoc, Ciutadella de Menorca i altres indrets de l’estat espanyol. Ha aconseguit diversos premis en certàmens internacionals de cal·ligrafia.

Entre les seves obres cal destacar:

Anna Murià. Reflexions de la Vellesa. Cal·ligrafies de 16 textos de l’escriptora. Edició de 100 exemplars signats pels autors.

Viladecavalls. Biblioteca Municipal Pere Calders. Mural abecedari pintat al fresc. Composició de dibuix i cal·ligrafia al vestíbul. Monument al llibre.

Caixa Terrassa. Cal·ligrafia d’un poema d’en Ferran Canyameres, realitzat sobre paviment de pedra de 10 m. x 10 m. a l’exterior de la seu dels Serveis Centrals d’aquesta entitat a Terrassa.

Terrassa, Veus i Mirades. Llibre produït per  Vidal Gomà, Terrassa. Editorial Lunwerg. Dibuixos, aquarel·les i cal·ligrafies. Textos de Salvador Cardús i Xavier Marcet.

Viladecavalls. Auditori. Dibuix esgrafiat a la façana de la Plaça de la Vila.

Terrassa. Edifici Cuina Moderna. Cal·ligrafies de la nomenclatura dels carrers a les façanes de pedra.

Escola d’enginyeria d’estudis tèxtils. Terrassa. Obra commemorativa del centenari dels estudis d’enginyeria tèxtil. Terrassa 1904-2004. Casal de Catalunya de Buenos Aires.

Terrassa, Entorns i Camins. Llibre produït per  Vidal Gomà, Terrassa. Editorial Lunwerg. Dibuixos, aquarel·les i cal·ligrafies. Textos de Salvador Cardús.



Rambla d'Egara. Caixa de Terrassa. Serveis Centrals. 2002. Llapis sobre paper Canson Mi-Teintes. (49x36)Mercat Triomf. 2001. Aquarel.la i llapis ( 50x33)
Parc del Nord. Escultura Oteiza. 2001. Aquarel.la i llapis. (46x32)
Castell Cartoixa de Vallparadís. 1997. Llapis i retolador. (59x43)

Josep Bartolí i Guiu

Josep Bartolí (Barcelona1910[1][2] o 1911[3] — Nova York, 3 de desembre de 1995) fou un pintorescenògraf i dibuixant.[3] Es consagra com a dibuixant als EUA amb la revista Hollyday, fa d'escenògraf per pel·lícules de Hollywood i forma part del grup 10th Street, amb Willem de Kooning, Kline, Pollock i Rothko.[4] El 1973 rep el premi Mark Rothko d'Arts Plàstiques.[5] Fa diversos llibres, com Calibán (1971), The black man in America (1975) i Campos de concentración (Méxic, 1943; Madrid, 2006). Aquest amb textos de Molins i Fàbrega, recull la seva crua experiència acabada la guerra civil.[6]







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada